Werk-Zorg 27

Wie zijn wij en wat beweegt ons?

Wij zijn een groep gedreven personen die de mens centraal zet in ons werk. Wij coachen, begeleiden en ondersteunen mensen die samen met ons een stap verder (richting werk) gaan maken. Wij kijken naar de mens achter de situatie.

Wij coachen en begeleiden mensen van zorg naar werk.

Onze jobcoaches zijn ervaren mensen uit het onderwijs en bedrijfsleven met ieder hun eigen specifieke aanpak. Gedreven door hun levenservaring ontwikkelen en ondersteunen zij mensen. ZORG-WERK 27 heeft de overtuiging dat iedere werkzoekende met zijn of haar talent en met de juiste ondersteuning in staat is om gerespecteerd werk te verkrijgen. Ook wanneer je een beperking hebt.

Ons werkgebied beslaat geheel West-Brabant en Zeeland. Wij bezoeken de cliënten thuis of op locaties dicht bij de mensen in de buurt. Ons hoofdkantoor zit in Bergen op Zoom.

Sinds 2008 werken wij samen met diverse opdrachtgevers (zie homepage). Ook begeleiden wij medewerkers i.h.k.v. 1ste of 2de spoor ziekteverzuim voor diverse werkgevers in onze regio.


En wat maakt ons zo bijzonder?

De kern van onze ondersteuning is: intensief, persoonlijk, praktisch, met aandacht en met veel geduld. Dit maken wij mogelijk door ons personeel zorgvuldig te selecteren zodat zij vanwege speciale ervaring, opleiding en persoonlijkheid, bijzondere coaching kunnen bieden.

Wij begeleiden onze mensen op tempo van de cliënt, zonder haast, zonder oordeel en zonder druk. Wij laten de cliënt zichzelf zijn en zichzelf erkennen. In het eerste contact begint dit al door de cliënt ruimte te bieden om zichzelf te uiten. Dit te waarderen en hierop verder te bouwen.

Wij zoeken en zien altijd mogelijkheden en zijn hier creatief in. In elke tegenslag zien wij een nieuwe mogelijkheid en laten dit de cliënt ervaren.

Soms is de activering zelf het doel, maar ook regelmatig eindigt onze activering met een betaalde baan.