Werk-Zorg 27

Hoe brengen we mensen in beweging?

Wat is onze werkwijze?

ZORG-WERK 27 onderscheidt zich door een praktijkgerichte, intensieve en persoonlijke aanpak. Door inzet van leerwerkplekken, stageplaatsen en proefplaatsingen worden onze cliënten ontwikkeld. Via onze unieke samenwerkingspartners beschikken wij over de mogelijkheid om werkzoekenden verder te ontwikkelen richting werk. Wij mogen gebruik maken van diverse beschutte werkplaatsen in de regio om aldaar met de juiste begeleiding werkzoekenden te laten starten met hun ontwikkeling.

Met deze persoonlijke ontwikkeling in de praktijk leren wij samen met de cliënt welke werkplaats het beste bij hem/haar past. Door het wegnemen van vooroordelen bij zowel de werkzoekenden als werkgevers en onze intensieve begeleiding slaat ZORG-WERK 27 de brug naar een duurzame passende baan.

Stap voor stap herstellen we het vertrouwen. We geloven dat elke cliënt iets te bieden heeft voor anderen en dus voor de maatschappij.

En waarom kiezen voor ZORG-WERK 27?

Wij zorgen voor maatwerk in de meest extreme zin: betekenisgeving en haalbaarheid voor de cliënt is ons hoofddoel. Wij geloven dat wanneer de cliënt (weer) in zichzelf gelooft, volgende stappen de hoogste kans van slagen hebben. Dit vraagt veel geduld, tijd en begrip. En dit conflicteert wel eens met de harde eis van een opdrachtgever als een cliënt niet helemaal klaar is of ooit zal zijn voor betaald werk. Maar wij zetten door, werken samen aan begrip tussen de werkgever en de werknemer en ontdekken zo ook wat er wel haalbaar en wat er wel mogelijk is.

Voor ons is een traject voor onze cliënt pas geslaagd als wij ons hoofddoel hebben bereikt. En wij merken uiteindelijk dat opdrachtgevers ook heel blij zijn met deze inzet en werkwijze.